KUMPUTALON pihan siivuutalkoot

                       MAANANTAINA 13.5 klo 16. alkaen

laitetaan haravat heilumaan Kumputalon pihamaalla, tule oman aikataulusi mukaan ja ota omat ”työvälineesi” mukaan ja kaverikin voip´ siinä samalla tulla seuraksesi ettei vain mene yksin puuhasteluksi!                                             TERVETULOA!!

Ps. pidetään kuitennii säävara, ei kehata satteella ihteemme kastella, sillo siirretään haravuuta tuonemmaksi.

Kesä keikkuen tulevi tänäkin vuonna. Laitetaanpa kylätalomme pihapiiri kuntoon että passaa sinne sitten taas tänäkin kesänä vierailijoita vastaan ottaa.. Onhan vähän niiku merkkivuosi, Hahaalla  tulee 30-vuotta täyteen kun ovat ahkeroineet tiiviisti harrastuksensa kimpussa joka on meidän kylän pitänyt ”kartalla” ja nyt vielä nämä viimeiset vuodet tällä paikalla. Jatketaan talkoo perinnettä, hyvinhän se on toiminut tähänkin asti mikä ettei nyttennii..Pidetään me tällätavalla kylämme elävänä, hyvinvoivana ja viihtyisänä, se on meidän monien elämänlaatua parantava tekiä tää KUMPUTALO meinaan. Vai mitä ootte muut käyttäjät mieltä, saapi kommentoida ja toivottavaakin olisi!

 

One response to this post.

  1. Kyllä, Kumputalo on tärkeä niin meille Halkokumpulaisille ja on se tullut myös tutuksi monelle naapurikyläläisillekin. Ihana ollut seurata, miten niin monen kylän väkeä on tullut sinne harrastamaan kuka näyttelemään tahi liikkumaan tai vaikka kuoroon laulamaan, metsästysmiehet käyttäneet tilojamme on ja monelta kylältä kerran kuussa kokoontuu myös Spr:n kerhoon ja jos millasia juhlia siellä on ollut kuten myös kauneimpia joululauluja siellä jo useampaan otteeseen laulettu. Tässä esimerkkejä, vaan paljon jää mainitsematta. Kyllä, talkoilla sitä ylläpidämme ja toivomme talkoohengen pysyvän pitkään hengissä! Tärkeimmässä roolissa on meidän näyttelijät ja näytelmät, ilman heidän panostaan ei Kumputaloa pystytä ylläpitämään ja sillä toivomme teatterille kaikkea hyvää ja pitkää ikää!!

    Vastaus

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: